P4 Aegean GPSf - Twin Prop

Το σκαφάκι P4 Aegean GPS Twin Prop είναι κάτι το διαφορετικό! Είναι το σκαφάκι που δεν δέχεται συμβιβασμούς και είναι έτοιμο να κάνει την δουλειά του κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες!

Οι δύο κινητήρες Brushless (τριφασικοί)  συνολικής ισχύος  1400 watts σε συνδυασμό με πολλές τεχνολογικές καινοτομίες που εξοπλίζουν το P4 Aegean Gps Twin Prop μετατρέπεται στα χέρια του χειριστή του το απόλυτο εργαλείο. Η ειδικά σχεδιασμένη πολυεστερική γάστρα προσφέρει απόλυτη σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες με χαμηλές αλλά και υψηλές ταχύτητες που προσφέρουν οι δύο τριφασικοί κινητήρες του σκάφους.

Αυτό που κάνει το P4 Aegean GPS Twin Prop να ξεχωρίζει από τα άλλα σκαφάκια τις αγοράς είναι οι πολυάριθμες τεχνολογικές καινοτομίες που το εξοπλίζουν. To P4 Aegean GPS Twin Prop  προσφέρεται με δύο τριφασικούς υδρόψυκτους κινητήρες συνολικής ισχύος 1800 watts οι οποίοι ελέγχονται από δύο αντίστοιχα υδρόψυκτα Speed Controllers 90 Amps. Μονάδα βοηθητικής ισχύος 8 Amps (UBEC) για την τροφοδοσία του δέκτη αλλά και τον servos. Μονάδα διαχωρισμού ελέγχου συσσωρευτών SPU η οποία έχει την δυνατότητα να απομονώνει την αντίστοιχη  μπαταρία σε περίπτωση βλάβης του ενός από τους δύο κινητήρες, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα τις κανονικής λειτουργίας του σκάφους και την ασφαλής επιστροφής του στην ακτή.

Δύο ξεχωριστά αδιάβροχα servos 6.5 kg δύναμης στρέψης, είναι αυτά που ελέγχουν ξεχωριστά τα δύο αντίστοιχα πηδάλια. Επίσης το κάθε πηδάλιο ελέγχεται ξεχωριστά από την μονάδα SPU, με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η μη ελεγχόμενη κατάσταση των πηδαλίων σε περίπτωση βλάβης!

Τα αξονικά των κινητήρων όπως και αυτά των πηδαλίων είναι κλειστού κυκλώματος αυτολιπαινόμενα εξοπλισμένα με διπλές τσιμούχες και δύο ανοξείδωτα ρουλεμάν SKF έτσι ώστε αφενός να ανταποκρίνονται στην υψηλή ισχύ των κινητήρων και τις αρμύρας, αφετέρου με αυτά τα αξονικά ο χειριστής ξεχνάει τι θα πει συντήρηση! Οι δύο προπέλες είναι απόλυτα προστατευμένες με άκαμπτο ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας τους την μεγαλύτερη δυνατή προστασία από τα απορρίμματα που τυχόν θα συναντήσει το σκάφος στην θάλασσα.

Το P4 Aegean GPS Twin Prop είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά σώματα LED τα οποία είναι τοποθετημένα έτσι ώστε να είναι αρκετά δυνατός κάνοντας την νυχτερινή χρήση παιχνίδι. Επίσης η απε/ενεργοποίηση ελέγχεται από την τηλ/νση.

Η τηλεκατεύθυνση του P4 Aegean GPS Twin Prop  είναι εξοπλισμένη με οθόνη και εκεί έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την τάση της μπαταρίας του σκάφους καθώς και την εμβέλεια του. Επίσης με την βοήθεια της μονάδας αυτόματης επιστροφής GPS V3 μπορούμε να επιστρέψουμε το σκάφος στην ακτή πατώντας μόνο ένα κουμπί.

Η μπαταρίες των P4 Aegean GPS Twin Prop  είναι τεχνολογίας λιθίου συνολικής χωρητικότητας  22.000 mAh  οι οποίες σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 10-14 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση!

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει  αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 30% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους. 

Στην περίπτωση που ο χειριστής θελήσει να επιστρέψει το σκάφος στην ακτή τότε πατάει το αντίστοιχο κουμπί του GPS που βρίσκετε επάνω στην τηλ/νση και από και πέρα η μονάδα αναλαμβάνει την αυτόματη επιστροφή του σκάφους στην ακτή!

Έτσι με όλα αυτά που προσφέρει το P4 Aegean GPS Twin Prop ο χειριστής δεν μπορεί να έχει άγχος για το σκαφάκι του, διότι ότι και να γίνει αυτό θα έρθει κοντά του!!

 

 Οδηγιες χρήσης με τηλ/νση Turnigy i6

Οδηγίες Χρήσης σκάφους με τηλ/νση Quanum

Οδηγίες φόρτισης μπαταρίας με φορτιστή IMAX B6

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 105cm

Πλάτος 39cm

Βάρος 9 κιλά

Υλικό κατασκευής, πολυεστέρας 

Πλήρως ανοξείδωτα μεταλλικά μέρη

2 Κινητήρες brushless 900 watt

2 Speed Controlers Marine 90A

2 Μπαταρίες LiPo 10.000mAh

2 Πηδάλια κλειστού τύπου ανοξείδωτα.

2 Προπέλες μεταλλικές

Εμβέλεια 700+ μέτρα

Φώτα πλοήγησης RC ΗLED

Ταχύτητα ρυθμιζόμενη 0 - 10+ Knots

Αυτονομία έως και 12 βολές στα 300m

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα αυτόματης επιστροφή με GPSf

Σύστημα LBF (Όταν η μπαταρία του σκάφους φτάσει στο 30% τότε τα φώτα του σκάφους αναβοσβήνουν)

Επιλογή χρωματισμού ανάμεσα σε κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, λευκό, πορτοκαλί, μαύρο

Φωτισμός ελεγχόμενος από το τηλεχειριστήριο. 

Προστατευτικό πλέγμα προπέλας

Ψηφιακός φορτιστής μπαταρίας οικιακού δικτύου και αυτοκινήτου


 

Τιμές