P3 Aegean R-gps

 

Το P3 Aegean είναι το σκαφάκι που έγινε συνώνυμο με την τεχνική του Heavy Casting, Τα τελευταία έξι χρόνια κατέκτησε όλα τα Ελληνικά πελάγη, αλλά και πολλούς ωκεανούς, αφού εκτός από τους Έλληνες, το εμπιστεύτηκαν και πολλοί άλλοι φίλοι ψαράδες από πολλές χώρες του κόσμου! Γαλλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Αυστραλία, αλλά και Κούβα είναι μερικές!

Έτσι λοιπόν, μετά από έξι χρόνια πωλήσεων, έφτασε η ώρα, το εντυπωσιακό P3 να γίνει ακόμη εντυπωσιακότερο αλλά και ακόμη καλύτερο!!! 

Μετά από τρεις μήνες επανασχεδιασμών και σκληρής δουλειάς, καταφέραμε να "τοποθετήσουμε" έξι χρόνια εμπειρίας στο νέο P3 AEGEAN R-gps...!!

Το νέο P3 AEGEAN R-gps το χαρακτηρίζουν οι νέες βελτιώσεις οι οποίες είναι αυτές που το κάνουν να ξεχωρίζει από το προηγούμενο μοντέλο.

Μερικές από αυτές είναι, ΦΥΣΙΚΑ, η βελτιωμένη γάστρα στην οποίο οι βελτιώσεις είναι αρκετές και στην εμφάνιση αλλά και στην γεωμετρία της, με αποτέλεσμα τη απίστευτη πλεύση, την ασφάλεια κατά την μεταφορά του δολώματος, αλλά και την οικονομία!

Το νέο εσωτερικό είναι και αυτό μία από τις αισθητές βελτιώσεις του P3 AEGEAN R-gps. Oι εμφανής καλωδιώσεις των προηγούμενων μοντέλων είναι παρελθόν. Το νέο εσωτερικό εξασφαλίζει εύκολη αλλά και ασφαλέστερη τοποθέτηση της μπαταρίας, αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλα τα ηλεκτρονικά αφού πλέον, όλα είναι τοποθετημένα σε κλειστό χώρο με όλες τις καλωδιώσεις να είναι κρυμμένες!

Μια ακόμη βελτίωση έγινε στο επάνω μέρος του σκάφους, χαρίζοντας του επιβλητική μορφή αλλά ταυτόχρονα πρακτικότητα. Η νέα γάστρα του P3 Aegean R-gps είναι κατασκευασμένη με τρεις στρώσεις πολυεστέρα ενισχυμένη επιπλέον σε καίρια σημεία, μετατρέποντας την στην ουσία άθραυστη! Νέος, δυνατότερος φωτισμός στην πλώρη αλλά και στην πρύμνη δίνουν στον χειριστή τον απόλυτο έλεγχο την νύχτα αλλά και την ημέρα.

Όσο αφορά τα μηχανικά του μέρη, το P3 AEGEAN Rgps είναι πραγματικός πύραυλος, Ο κινητήρας που φτάνει σε πλήρη ισχύ τα 1800 watt(!!!), μεταφέρει την δύναμη του μέσω του γνωστού ισχυρού αξονικού σε μία μεταλλική προπέλα η οποία είναι καλυμμένη από ανοξείδωτο πλέγμα αλλά και πηδάλιο, παρέχοντας ασφάλεια αλλά και απόλυτο έλεγχο κατά την πλεύση του σκάφους.

Οι σερβομηχανισμοί είναι μεταλλικών γραναζιών με δύναμη έλξης τα 25kg/cm

Φυσικά η μονάδα του GPS η οποία κατασκευάζεται από την AIGAIO RCB δεν θα μπορούσε να μείνει και αυτή χωρίς βελτίωση. Έτσι η νέα μονάδα εξοπλίστηκε με module 7 χαρίζοντας μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας αλλά και καλύτερο έλεγχο του σκάφους από το GPS!

Αυτές οι βελτιώσεις είναι μερικές από τις, πραγματικά, πολλές που θα βρει ο κάτοχος του νέου P3 AEGEAN R-gps.

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει  αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 50% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους. 

Έτσι με όλα αυτά που προσφέρει το P3 AEGEAN R-gps ο ψαράς μπορεί να έχει άγχος μόνο για τα ψάρια και όχι για το σκαφάκι του, διότι ότι και να γίνει αυτό θα έρθει κοντά του!!

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON, πρωτοπόρος στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο.Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

 Οδηγιες χρήσης με τηλ/νση Turnigy i6

Οδηγίες Χρήσης σκάφους με τηλ/νση Quanum

Οδηγίες φόρτισης μπαταρίας με φορτιστή IMAX B6


Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος 100cm

Πλάτος 37cm

Ύψος 23cm

Βάρος 7 κιλά

Κινητήρας τριφασικός brushless ισχύος 1800 watt

Μπαταρία LiPo 15000mAh

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Αξονικό προπέλας Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου Ιnox κλειστού κυκλώματος

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 10 βολές στα 300m 

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας κινητήρα.

Χρωματισμός κατά επιλογή του πελάτη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας - σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF

Σύστημα LBF

Ψηφιακός φορτιστής μπαταρίας LiPo

Εγγύηση 1 χρόνος


 

Τιμές