NEO - R & S

 

Οι καινοτομίες στην Aigaio RCB δεν σταματούν ποτέ! Έτσι για ακόμη μια φορά, κάναμε την διαφορά με το νέο πρωτοποριακό της μοντέλο μας,  NEO - R. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του σκάφους σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος του, είναι το απόλυτο εργαλείο που ζητάει ερασιτέχνης!  Μετά από έξι μήνες σχεδιασμού και συνεχών δοκιμών ολοκληρώσαμε μία γάστρα η οποία συνδυάζει μεγάλη ταχύτητα και πολύ χαμηλή κατανάλωση επιτρέποντας απίστευτα μεγάλη αυτονομία με μόνο μία φόρτιση της μπαταρίας μας!

Ο δυναμικός σχεδιασμός και η απόλυτη στεγανότητα του σκάφους επιτρέπει την χρήση κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες αφού ακόμα και στη περίπτωση που το σκάφος μας αναποδογυρίσει, επανέρχεται στην κανονική του θέση. Η τηλ/νση του NEO-R είναι εξοπλισμένη με οθόνη στην οποία απεικονίζεται το ποσοστό της εμβέλειας του σκάφους παρέχοντας στον χειριστή του πολύ μεγάλη ασφάλεια!

Επίσης το NEO-R είναι εξοπλισμένο με σύστημα αποφυγής απώλειας FAIL SAFE το οποίο σε περίπτωση που το σκάφος μας βγει από την εμβέλεια του, σταματάει απευθείας την λειτουργία του κινητήρα του και δεν απαγκιστρώνει την πετονιά ή το νήμα που έλκει. Έτσι ο χειριστής του σκάφους μπορεί σε αυτή τη περίπτωση ή, να τραβήξει το σκάφος ή να ανακτήσει την εμβέλεια του απλά παρακολουθώντας το ποσοστό της στην οθόνη της τηλ/νσης του!

Μετά από δοκιμές εκατοντάδων ωρών με κάθε τύπου κινητήρα, αλλά και σε συνεργασία με πολλούς ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σκάφους, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι όπως όλα τα μοντέλα μας έτσι και το NEO -R πρέπει να είναι ένα "εργαλείο" με όλη τη σημασία της λέξης! Ένα εργαλείο το οποίο θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ένα εργαλείο που δεν θα χρειάζεται κανένα service, ένα εργαλείο το οποίο ακόμα και μετά από εκατοντάδες ώρες λειτουργίας ! Έτσι καταλήξαμε και εφοδιάζουμε το νέο βελτιωμένο σκάφος με κινητήρες της SUNNYSKY η οποία είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής τριφασικών κινητήρων (brushless) παγκοσμίως και ρυθμιστές ταχύτητας (speed controllers) ισχύος 80Α υδρόψυκτους, της εταιρίας FLYCOLLOR η οποία είναι και αυτή μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής speed controllers στον κόσμο.

Ο κινητήρας της SUNNYSKY ο οποίος εφοδιάζει όλα τα μοντέλα της AIGAIO RCB, είναι υψηλής ροπής, μέγιστης ισχύος 1200watt υδρόψυκτος - αερόψυκτος εξασφαλίζοντας, αδιάκοπη λειτουργία του σκάφους, μηδενική συντήρηση, χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και χαμηλή κατανάλωση και σε συνδυασμό με την τρίφτερη προπέλα 50 χιλιοστών μπορεί να μεταφέρει οποιοδήποτε δόλωμα σε μεγάλες αποστάσεις! Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ' επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής.

Η μπαταρίες των σκαφών μας είναι τεχνολογίας λιθίου (LiPO) οι οποίες σε συνδυασμό με το  χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 15 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

 

• Πολύ μεγάλη αυτονομία πλεύσης.

• Υψηλή απόδοση κινητήρα.

• Απόλυτο έλεγχο πηδαλίου

• Χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας του κινητήρα αλλά και του ESC

 

 

Η γάστρα του ΝΕΟ σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την AIGAIO RCB με στόχο την αποδοτικότητα και την χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα, εξασφαλίζοντας έως και 40% μεγαλύτερη αυτονομία.  Η νέα γάστρα όπως και όλα τα σκάφη της AIGAIO RCB, κατασκευάζεται από πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μεταλλικά σημεία που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από,  ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Το νέο πρωτοποριακό NEO-R είναι ένα τηλ/νο σκάφος το οποίο καινοτομεί σε πολλά σημεία και υπόσχεται ότι θα γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας!

 

 

 Οδηγιες χρήσης με τηλ/νση Turnigy i6

Οδηγίες Χρήσης σκάφους με τηλ/νση Quanum

Οδηγίες φόρτισης μπαταρίας με φορτιστή IMAX B6


Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος 90cm

Πλάτος 35cm

Ύψος 28cm

Βάρος 4.5 κιλά

Κινητήρας SUNNYSKY τριφασικός - Brushless, υδρόψυκτος, ισχύος 1200 watt (1600 watt μοντέλο S)

Ρυθμιστής ταχύτητας (speed controller) 80A υδρόψυκτος της FLYCOLOR

Μπαταρία LiPo 10.000mAh (3s) 4s 25C

Βολτόμετρο με ένδειξη και ηχητική ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας

Τηλ/νση με οθόνη και απεικόνιση ποσοστού εμβέλειας

Σύστημα ασφάλειας απώλειας σκάφους FAIL SAFE 

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED λευκό μπροστά

 Φώτα πλοήγησης LED κόκκινο πίσω

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία, 10+ βολές στα 300m 

Μεταλλικό πλέγμα προστασίας της προπέλας 

Προπέλα μεταλλική στο μοντέλο NEO S

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Φορτιστής 4s LiPo 12Volts 3Amp

Χρωματισμός πορτοκαλί - μαύρο

Εγγύηση 1 χρόνος


 

 

 

 

 

 

Τιμές