Επιλογή κατάλληλων συνθηκών στο HC
by Super User
in Blog
Εμφανίσεις: 1045

Πολλοί φίλοι ψαράδες, εκμεταλλευόμενοι τις διακοπές των εορτών αλλά και τον, σχετικά καλό καιρό, προέβησαν στο ψάρεμα με την τεχνική του Heavy αλλά με αμυδρά αποτελέσματα. Από την Παρασκευή έως και σήμερα μίλησα με, τουλάχιστον, δέκα άτομα που πήγαν για ψάρεμα από τους οποίους μόνο ένας έβγαλε μια συναγρίδα 1,5 κιλού η οποία έγινε και release. Και φυσικά το ερώτημα όλων ήταν "γιατί δεν τρώνε τα ψάρια"?

Περισσοτερα
GPSf...το Ελληνικό!
by Super User
in Blog
Εμφανίσεις: 1677

Όταν ξεκινήσαμε την κατασκευή του P3 Aegean πριν από δέκα χρόνια περίπου είχαμε σαν στόχο, την κατασκευή ενός ποιοτικού σκάφους το οποίο να μπορεί να καλύπτει τις απαιτήσεις και του ποιο απαιτητικού ψαρά. 

Περισσοτερα
Πλήρης αναφορά στις μπαταρίες LiPo
by Super User
in Blog
Εμφανίσεις: 1965

Μπαταρίες ιόντων Λιθίου – φόρτιση εκφόρτιση και τύποι μπαταριών. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου χρησιμοποιούνται σήμερα σε ένα τεράστιο εύρος Τηλεκατευθυνόμενων Μοντέλων. Μπορούν να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητα ενέργειας είναι οι πιό ελαφριές μπαταρίες, αφού το λίθιο είναι το πιο ελαφρύ μέταλλο. Μπορείτε επίσης να επαναφορτίσετε την μπαταρία ιόντων λιθίου όποτε σας βολεύει χωρίς να χρειάζεται πλήρη φόρτιση ή πλήρη αποφόρτιση πράγμα...

Περισσοτερα