Specials

 


P3 Aegean GPSF - HydroGraphic Boat.

Powered by AIGAIO RCB - TOSLON - REEF MASTER

H AIGAIO RCB σε συνεργασία με γνωστή κατασκευαστική εταιρία παρουσιάζει το πρώτο τηλεχειριζόμενο σκάφος ασύρματης χαρτογράφησης βυθού και Reef data logging στην Ελλάδα.

To P3 Aegean GPSF - HydroGraphic Boat είναι ένα τηλε/νο σκάφος χαρτογράφησης και τρισδιάστατης απεικόνισης του βυθού σε πραγματικό χρόνο. Επίσης ο χειριστής έχει την δυνατότητα φωτογραφικής απεικόνισης και επεξεργασίας των δεδομένων που στέλνει το σκάφος μέσω υπολογιστή από την ακτή σε πραγματικό χρόνο. 

Ένα πολύτιμο εργαλείο για τον επαγγελματία που χρειάζεται να κάνει χαρτογράφηση του βυθού χωρίς μεγάλο κόστος.

Η διάρκεια πλεύσης του σκάφους φτάνει την 1 ώρα με δυνατότητα αύξησης στις 2 ώρες! Η μέγιστη απόσταση εμβέλειας του βυθομέτρου φτάνει τα 300 μέτρα και το μέγιστο βάθος σε αλμυρό νερό, τα 60 μέτρα!

Επίσης το σκάφος είναι εφοδιασμένο με σύστημα αυτόματης επιστροφής στην ακτή μέσω της μονάδας GPSf και σύστημα ελέγχου κατάστασης της μπαταρίας, μηδενίζοντας έτσι το κίνδυνο απώλειας του.

Τιμή: 2400€ (+φπα)

Παραγγελία


F3 Aegean GPS

Το F3 Aegean GPSf είναι το “μικρό” της σειράς και ο αντικαταστάτης του παλαιού P3 Ionian. Με μήκος 90 εκατοστά και με πλάτος 30 εκατοστά είναι το σκαφάκι που δεν θα δυσκολέψει τον χρήστη του κατά την μεταφορά του. Η γρήγορη επαναφορά μετά από ανατροπή είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του! Όπως και τα άλλα σκαφάκι α της σειράς έτσι κι το F3 κατασκευάζεται από τα ίδια υλικά με την μόνες διαφορές στην μπαταρία του και επομένως στην αυτονομία του.

Τιμή με πλήρη εξοπλισμό: 700€ (+φπα)

Παραγγελία


P1 Aegean ZPgps

Στην AIGAIO RCB δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε! Μέσα στα πλαίσια αυτής της εξέλιξης, δημιουργήσαμε το P1 Aegean ZPgps. Ένα σκαφάκι, ή μάλλον ένα "σκάφος" το οποίο απεικονίζει την εξέλιξη της AIGAIO RCB μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια. Η γάστρα του P1 Aegean ZPgps σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από την AIGAIO RCB  με γνώμονα την ταχύτητα και παράλληλα την οικονομία αφού το εκτόπισμα της ξεπερνά τα 45 κιλά!! Ο λόγος προφανής αφού μέσα σε αυτή τη γάστρα υπάρχει ότι καλύτερο θα μπορούσε να μπει σε ένα σκαφάκι ψαρέματος. Μονάδα αυτόματης επιστροφής με GPSf, έλεγχος μπαταρίας, έλεγχος θερμοκρασίας του κινητήρα, έλεγχος υγρασίας στο εσωτερικό, τηλεμετρία, κινητήρας 1200 watt, σύστημα ελέγχου υδρόψυξης, UBEC 8 Amper, metall gear servos, Μπαταρίες LiPo 20000mAh, είναι μερικά από αυτά που "φοράει" το P1 Aegean ZPgps. Αυτό όμως που κάνει το P1 Aegean ZPgps και ξεχωρίζει είναι το κλειστό σύστημα πρόωσης, το οποίο είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε το σκάφος να μπορεί να πλεύσει ακόμα και πάνω σε φύκια, επιπλέοντα σκουπίδια, πετονιές κτλ . Με λίγα λόγια, το P1 Aegean GPSf είναι ένα σκάφος όνειρο, και επειδή όλα τα όνειρα κοστίζουν, η τιμή του, με τον πλήρη εξοπλισμό φτάνει τα 1300€ (+φπα)

Παραγγελία

 


 

PHENOM JET

 

 

Καινοτόμος στο χώρο της τα τελευταία δέκα χρόνια, η AIGAIO RCB κάνει, ακόμη μια φορά, την διαφορά με το νέο πρωτοποριακό της μοντέλο,  PHENOM JET.

Με το μοναδικό στην Ελληνική αγορά, σύστημα πρόωσης hydroJet, τον εκπληκτικό, δυναμικό σχεδιασμό και τα δυνατά φωτιστικά σώματα , το νέο PHENOM JET θα εναρμονιστεί πλήρως με το υγρό στοιχείο και θα αφήσει στην άκρη τους κινδύνους  της απώλειας από τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο του, επιστρέφοντας πάντα στον κάτοχο του!

Μετά από ένα χρόνο ανάπτυξης και με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την αξιοπιστία, σχεδιάσαμε και επιλέξαμε την τεχνολογία 3D printing για την ολοκλήρωση μίας μονάδας υδροπροώθησης, αξονικής ροής, JET, η οποία προσφέρει τα εξής: 

• Πολύ μεγάλη αυτονομία πλεύσης.

• Υψηλή απόδοση κινητήρα.

• Απόλυτο έλεγχο κατευθυντικής ροής.

• Εξάλειψη του φαινομένου σπηλαίωσης (cavitation).

• Απόλυτη προστασία από απορρίμματα αλλά και το χαμηλό βάθος

• Χαμηλές θερμοκρασίες λειτουργίας του κινητήρα αλλά και του ESC

 

 

Όμως, ο κύριος σκοπός του, εξ' ολοκλήρου, σχεδιασμού από την AIGAIO RCB της μονάδας JET ήταν πάνω από όλα η μηδενική συντήρηση της μονάδας από τον κάτοχο ενός PHENOM JET!!  Με το σχεδιασμό της μονάδας υδοπροώθησης η οποία εξοπλίζει το νέο PHENOM JET, ήταν απαραίτητος ο επανασχεδιασμός του αυτόματου ελέγχου του σκάφους έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η γάστρα του PHENOM JET σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την AIGAIO RCB με στόχο την αποδοτικότητα και την χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα JET, εξασφαλίζοντας έως και 50% μεγαλύτερη αυτονομία σε σχέση με τα συμβατικά τηλ/να σκάφη!.  Η νέα γάστρα όπως και όλα τα σκάφη της AIGAIO RCB, κατασκευάζεται από πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μεταλλικά σημεία που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από,  ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Το νέο πρωτοποριακό PHENOM JET είναι ένα τηλ/νο σκάφος το οποίο καινοτομεί σε πολλά σημεία και υπόσχεται ότι θα γίνει το απόλυτο εργαλείο στα χέρια σας!

 

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά

 

Μήκος 90cm

Πλάτος 31cm

Ύψος 27cm

Βάρος 5 κιλά

Κινητήρας τριφασικός brushless ισχύος 1400 watt

Μπαταρία LiPo 10000mAh

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Κίνηση σκάφους μέσο υδροπροωθησης Hydro JET αξονικής ροής

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED ελεγχόμενα από την τηλ/νση

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία, 10+ βολές στα 300m 

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Ψηφιακός φορτιστής μπαταρίας LiPo