Καλάμια

Oceanic stealth 3.90m

Oceanic stealth 3.90m

Με οδηγούς Fuji Alconite LR...

Η Oceanic εντυπωσιάζει ξανά και στον τομέα του Heavy Casting με την δίσπαστη έκδοση Stealth αυτή τη φορά.

Για τους λάτρεις του Heavy Casting που δεν έχουν θέμα μεταφοράς και αναζητούν ένα ισχυρό εργαλείο, για σκληρά και δύσκολα ψαρέματα, το νέο Stealth,είναι το καλάμι που θα τους εκπληρώσει κάθε επιθυμία.

Κατασκευασμένο από HTC (Hexaconal Tech Carbon) προσφέρει εξωπραγματική αντοχή σε αντίσταση και δύναμη που θα σας εκπλήξει, με την υβριδική μύτη (Hybrid) να προσφέρει εκπληκτικά "καρφώματα".

Οι οδηγοί Fuji Alconite Low Rider προσφέρουν την ίδια δυναμική δουλεύοντας είτε με νήμα, είτε με πετονιάς, προσφέροντας μέγιστη προστασία στις φθορές, ενώ η μετακινούμε βάση μηχανισμού, δίνει την δυνατότητα προσαρμογής του, στην θέση που επιθυμούμε, ανάλογα με τις συνθήκες ατίμητους.

Η λαβή Slip Grip που βρίσκεται στην βάση του, προσφέρει την καλύτερη επαφή με το καλάμι ενώ ο σταυρός που βρίσκεται στην ούρα του καλαμιού, δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσουμε το καλάμι σε ποδιά μάχης, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία αλλά και την δύναμη του Stealth, κάνοντας το ένα καλάμι ικανό να τα βάλει με οποιοδήποτε ψάρι ανεξάρτητων κιλών. 

Αν το Heavy Casting είναι η επιλογή των τολμηρών, το Stealth είναι το καλύτερο όπλο...

 

Τεχνικές Λεπτομέρειες

Extra SlipGrip

Λαβή Φυσικός φελλός - Eva

Κατασκευαστής Oceanic Team

Κατάλληλο για Heavy Casting

Μήκος 3.90m

Μήκος Μεταφοράς 200cm

Οδηγοί Fuji Alconite Low Rider

Βάση Ματακινούμενη

Casting Weight 350-400gr

Στελέχη 2

Υλικό Hexaconal Tech Carbon

Τιμή 155€

fuji


Oceanic Red Energy 4.25m

Oceanic Red Energy 4.25m

Το Heavy Casting έχει δήξει πλέον καθαρά ότι αν το καλάμι δεν διαθέτει κάποιες προϋποθέσεις, το ψάρι «όνειρο» μπορεί να χαθεί σε μια στιγμή.

Το Red Energy σχεδιάστηκε ώστε να μην σας προδώσει ποτέ. Πανίσχυρο Blank με μοναδική δύναμη επαναφοράς, συνθέτουν ένα καλάμι φτιαγμένο για τα δύσκολα. Ανεξάρτητα αν στείλετε το δόλωμά σας με βαρκάκι, το καλάμι αυτό διαθέτει μοναδικές βολές και μπορεί να αναμετρηθεί με οποιονδήποτε αντίπαλο! Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο καλάμι Surf Casting με εξαιρετική δυνατότητα βολής και απίστευτη ικανότητα έλξης. Σαν αποτέλεσμα, έχουμε ένα εργαλείο που θα ψαρέψει κόντρα και στον πιο δυνατό κυματισμό σε ακράιεες συνθήκες surf όπου η μύτη θα φανερώσει με απίστευτη ευκολία κάθε τσιμπιά.Σε συνθήκες Heavy Casting η ίδια ευαίσθητη μύτη θα φανερώσει τις κινήσεις πανικού του ζωντανού δολώματος καθώς θα πλησιάζει το μεγάλο αρπακτικό, δίνοντάς μας χρόνο να ετοιμαστούμε για το κάρφωμα.Γενικά το Red Energy είναι ένα καλάμι με πανίσχυρο blank, αλλά με πολύ ευαίσθητη μύτη. Είναι εξοπλισμένο με περιφερειακά FUJI και με Rod But Ergo Grip για απεριόριστη δύναμη στη βολή. Η σειρά Red Energy είναι περιορισμένου αριθμού παραγωγής και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι χειροποίητα καλάμια με εξαιρετικές δυνατότητες.

Πιο απλά πρόκειται για καλάμια ζωής που δεν θα τα αλλάξετε ποτέ! Έχει μήκος 4.25gr, C.W. 100-250gr και είναι τρίσπαστο!

 

Μήκος 4.25m

Μήκος κλειστό 150cm

Βάρος 560gr

Action 100-250

Οδηγοί Fuji KW

Hybrid Μύτη

fuji

Τιμή 240€