P3 Aegean GPSf

 

Το σκαφάκι P3 Aegean GPSF είναι το "εργαλείο" που θα σας βγάλει νικητή σε κάθε μάχη με την θάλασσα! Η βελτιωμένη γάστρα του μας επιτρέπει να το χρησιμοποιούμε κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς τον φόβο του τουμπαρίσματος αφού και σε αυτή τη περίπτωση το σκαφάκι επανέρχεται στην αρχική του θέση.

Ο υδρόψυκτος τριφασικός κινητήρας (Brushless) υψηλής ροπής και με ισχύ 700 watt με τον οποίο είναι εξοπλισμένο το P3 αλλά και τά άλλα σκαφάκια της σειράς δεν συγχωρεί τίποτα από όλα αυτά που θα βρεθούν στο δρόμο του σκάφους. O κινητήρας με την χαμηλή του κατανάλωση και την υψηλή ροπή είναι η "καρδιά" του σκάφους και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε θα συνεχίσει να "χτυπάει" ακόμα και μετά από χιλιάδες ώρες λειτουργίας! Αυτό που χαρακτηρίζει τον κινητήρα του P3 Aegean GPSF είναι τα πολλά πλεονεκτήματα στο σκάφος όπως, υψηλή αυτονομία, χαμηλό βάρος και φυσικά πολύ υψηλή ταχύτητα πλεύσης

Το σκάφος  κατασκευάζεται από τριστρωματικό πολυεστέρα με περισσότερη ενίσχυση στα τρωτά σημεία του παρέχοντας μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα από βράχια, πέτρες κτλ. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούνται κατά την κατασκευή του σκάφους όπως και όλες οι βίδες του είναι από,  ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο και ορείχαλκο παρέχοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και μεγάλη αντοχή στην αλμύρα της θάλασσας.

Η προπέλα του σκάφους είναι πλαστική ή μεταλλική κατ' επιλογή και καλύπτεται από ανοξείδωτο πλέγμα παρέχοντας την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε τυχόν υλικά που θα βρεθούν στην πορεία του σκάφους.

Μετά από συνεχής ενημέρωση από τους κατασκευαστές τηλ/νσεων εξοπλίζουμε τα σκαφάκια μας με τηλ/νσεις τελευταίας γενιάς οι οποίες προσφέρουν εμβέλεια μεγαλύτερη των 600 μέτρων και μηδενικό κίνδυνο παρασίτων αφού είναι 100% ψηφιακής εκπομπής. Επίσης η τηλεκατεύθυνση που παρέχουμε είναι εξοπλισμένη με οθόνη και εκεί έχουμε την δυνατότητα να βλέπουμε την τάση της μπαταρίας του σκάφους καθώς και την εμβέλεια!!

Η μπαταρίες των σκαφών μας είναι τεχνολογίας λιθίου  οι οποίες σε συνδυασμό με το  χαμηλό βάρος τους, την μεγάλη διάρκεια αλλά και το ψηφιακό ρυθμιστή ταχύτητας αποτελούν το κλειδί στην μεγάλη αυτονομία του σκάφους προσφέροντας την δυνατότητα στον ψαρά να ρίξει έως και 20 δολώματα στα 300 μέτρα με μία φόρτιση με δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας.

Αυτό όμως που κάνει όλα τα σκαφάκια μας να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η νέα ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF. Η συγκεκριμένη μονάδα αναπτύχθηκε το 2012 από την AIGAIO RCB, είναι 100% Ελληνικής κατασκευής και συνεχίζουμε να την εξελίσσουμε έως και σήμερα! Η ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια κατά της απώλειας του σκάφους . Η νέα μονάδα είναι στον στάνταρτ εξοπλισμό των σκαφών και έχει τις εξής δυνατότητες:

Επιβλέπει την απώλεια σήματος της τηλ/νσης και στην περίπτωση το σκαφάκι μας βγει εκτός εμβέλειας τότε η μονάδα αναλαμβάνει τον έλεγχο του σκάφους, απαγκιστρώνει  αυτόματα την πετονιά με το δόλωμα που τυχόν μεταφέρει και επιστρέφει το σκάφος στην ακτή χωρίς εμείς να κάνουμε οτιδήποτε.

Επίσης η νέα μονάδα ελέγχου ελέγχει κάθε 100ms την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους . Έτσι όταν η μπαταρία φτάσει στο κατώτατο όριο ρεύματος , η μονάδα ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα επιστροφής και το σκαφάκι επιστρέφει μόνο του στην ακτή αποφεύγοντας έτσι την απώλεια του σκάφους από χαμηλή τάση της μπαταρίας.

Ένα άλλο ακόμη σημαντικό βοήθημα είναι το νέο σύστημα οπτικής ειδοποίησης LBF*. Το LBF* σε συνδυασμό με την ψηφιακή μονάδα πολλαπλού ελέγχου GPSF, παρακολουθεί την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους και όταν αυτή φτάσει στο 50% τότε, αναβοσβήνουν τα φώτα του σκάφους. Έτσι ο χειριστής, με την παραπάνω οπτική ειδοποίηση, έχει τον απόλυτο έλεγχο της μπαταρίας αφού γνωρίζει, ακόμα και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή, την κατάσταση της μπαταρίας του σκάφους. 

Έτσι με όλα αυτά που προσφέρει το P3 Aegean GPSF ο ψαράς μπορεί να έχει άγχος μόνο για τα ψάρια και όχι για το σκαφάκι του, διότι ότι και να γίνει αυτό θα έρθει κοντά του!!

Επίσης η AIGAIO RCB σε συνεργασία με την εταιρεία TOSLON, πρωτοπόρος στο τομέα της ασύρματης βυθομέτρησης και υποβρύχιας χαρτογράφησης, σας παρέχει πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε , σε προνομιακές τιμές γνωριμίας, ανάμεσα από τα μοντέλα αυτό που σας ταιριάζει και να πάει όχι μόνο το ψάρεμα σας, αλλά το επιχείρηση σας σε άλλο επίπεδο.Εκτός από τα μοντέλα τα οποία παρέχουν την δυνατότητα βυθομέτρησης, ανίχνευσης ψαριών κτλ, μπορούμε παράλληλα να πραγματοποιήσουμε χαρτογράφηση βυθού σε 3D, Data Logging, Sidescan Mosaic, Waypoint Management και πολλές άλλες εφαρμογές!

 Οδηγιες χρήσης με τηλ/νση Turnigy i6

Οδηγίες Χρήσης σκάφους με τηλ/νση Quanum

Οδηγίες φόρτισης μπαταρίας με φορτιστή IMAX B6

 

 


Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος 98cm

Πλάτος 38cm

Ύψος 27cm

Βάρος 6 κιλά

Κινητήρας τριφασικός brushless ισχύος 700 watt

Μπαταρία NEA LiPo 10.000mAh 4s 25C

Εμβέλεια 600+ μέτρα

Αξονικό προπέλας Inox κλειστού κυκλώματος

Αξονικό πηδαλίου Ιnox κλειστού κυκλώματος

Στεγανότητα 100%

Φώτα πλοήγησης LED

Ταχύτητα μεταβλητή 10+ knots

Αυτονομία έως και 10 βολές στα 300m (12-15 βολές με brushless κινητήρα)

Απαγκίστρωση τηλεχειριζόμενη

Χρωματισμός κατά επιλογή του πελάτη

Σύστημα ελέγχου μπαταρίας - σήματος και αυτόματης επιστροφής GPSF

Φορτιστής 4s LiPo 12Volts 3Amp

*Σύστημα LBF (έξτρα)


Οι τιμές για το P3 Aegean GPSf ξεκινούν από τα 550€.

Τιμές